Εταιρεία Τεχνικών Συμβούλων και Τεχνικής υποστήριξης

Λίγα λόγια
για εμάς

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μέσα από την εμπειρία πολλών ετών και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε τεχνικές λύσεις στα προβλήματα που καλούνται να ξεπεράσουν οι εταιρίες μέσα σε ένα ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.


Ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις

Στη BYTEK προσφέρουμε λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του ιδιωτικού καθώς και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Η παροχή των υπηρεσιών μας προσφέρει στις εταιρείες τη δυνατότητα να έχουν την λύση του προβλήματος την χρονική στιγμή που χρειάζεται, χρησιμοποιώντας τους πόρους που απαιτούνται, μόνο την περίοδο που χρειάζεται μειώνοντας έτσι το διαχειριστικό ή κάθε άλλο κόστος που πιθανόν να προκύψει.

Η εκάστοτε λύση είναι προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες της εταιρείας, ελαχιστοποιώντας έτσι την πιθανότητα ή τον κίνδυνο (υπερεκτίμησης ή υποεκτίμησης της κατάστασης) λόγω έλλειψης εμπειρίας ή εξειδικευμένων στελεχών που απαιτούνται σε κάποιες περιπτώσεις.

Διαπιστευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για επιχειρήσεις & οργανισμούς


ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι

 • Θεμιστοκλής Φασουλάς
  Μελετάμε τις ανάγκες σας και προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις από πλευράς απόδοσης και κόστους.
  Θεμιστοκλής Φασουλάς
  Υπεύθυνος πωλήσεων
 • Χαρίλαος Κολοζώφ
  Η ασφάλεια αποτελεί κοινωνικό αγαθό πρώτης προτεραιότητας και στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους αυτό το αγαθό! Μια δύσκολη υπόθεση που παίρνουμε όμως πολύ σοβαρά!
  Χαρίλαος Κολοζώφ
  CEO